5 film a 2000-es évekből, ami idén nyáron divatinspirációnak sem utolsó

Borítókép: 5 film a 2000-es évekből, ami idén nyáron divatinspirációnak sem utolsó Forrás: Édes kis semmiség című film/InterCom
Egyre biztosabbak vagyunk abban, hogy a 2000-es években messze nem volt annyi elbaltázott divatlépés, mint ahogy annak emléke a fejünkben él!

A 2000-es évek trendjeit amennyire szerettük volna egy életre elfelejteni, annyira nem sikerült végül magunk mögött hagyni őket.

Az idő persze jót tett nekik, hiszen manapság már sokkal elfogadóbbak vagyunk velük, és gyakran az is előfordul, hogy egy-egy új életre keltett darabban meglátjuk azt a bizonyos pluszt, amit korábban őszintén szólva elképzelni sem tudtunk volna. A tervezők is jó érzékkel válogatnak az emléktárban, így már mi sem feltétlen gondoljuk annyira ördögtől valónak a 2000-es évek stíluspróbálkozásait, és bár tény és való, hogy nem mindig sikerült hozniuk a várt esztétikát, de a maguk kicsit kezdő módján mégis volt bennük annyi plusz, hogy képesek voltak visszatérni 2024-ben is. Például ezek a mostanság egyre népszerűbb felsők például már a 2000-es évek ikonikus filmjeiben is feltűntek, és ennél aligha kell több bizonyíték arra, hogy milyen jó is néha az ha a divat ismétli önmagát.

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy milyen 2000-es évek filmjei által ihletett felsők közül válogathatsz idén nyárra!

Még több 2000-es évekbeli trendről olvasnál? Akkor ez a válogatásunk is érdekelhet!