Próbáld ki Főrdös Zé házi energiaszeletét!
Hozzávalók 10–12 szelethez:
- 20 dkg aszalt gyümölcs vegyesen (cseresznye vagy meggy, füge, sárgabarack)
- 20 dkg olajos mag vegyesen (dió, mandula, kesudió)
- kis marék kókuszcsipsz
- 5-6 szem datolya
- 15 dkg zabpehely
- 15 dkg méz
Runner’s World 2020/04 (digitális verzió)
Ősszel is minden a futásról szól!
Bár az életünket felforgatta a járvány, futni mindig lehet, ezért a legújabb lapszámban is számos hasznos edzés- és táplálkozási tippel készültünk, hogy most se rekedj meg a fejlődésben. A címlapon Fördős Zét láthatod, aki a magazin belső oldalain megmutatta nekünk kedvenc futóhelyét és – kajarecepjeit is! Ne hagyd ki!
595 Ft
Az aszalt gyümölcsöket egy tálba rakjuk és felöntjük őket forró vízzel, hogy megpuhuljanak. Az olajos magokat és a kókuszcsipszet egy forró, száraz serpenyőbe szórjuk, és rázogatva, ügyelve arra, hogy nehogy megégjenek, megpirítjuk őket. Az aszalt gyümölcsöket leszűrjük és egy aprítógépben durvára zúzzuk. A kimagozott datolyát és a pirított magokat az aszalt gyümölcsös masszához adjuk, majd újra zúzunk rajta egyet. A keveréket egy tálba rakjuk.