Jeges finomság saját kezűleg
![Borítókép: Jeges finomság saját kezűleg](https://cms.static.marquardmedia.hu/data/cikk/40/40159.w.jpg)
Pálcikás jégkrém házilag, cukor és mesterséges adalékok nélkül!
Könnyen készíthetsz házilag pálcikás jégkrémet, csak megfelelő eszköz kell hozzá, saforró nyári napokban felesleges cukor és mesterséges adalékok nélkül csillapíthatod a gyerekek fagyiéhségét.
Íme 2 egyszerű recept friss gyümölcsök becsempészéséhez:
1.) Az apróra vágott gyümölcsöt keverd össze mézzel és joghurttal.
2.) Tejföllel simára kevert túróhoz adj citromlevet és pici mézet, töltsd vékony rétegben a formák aljába, aztán kanalazd rá az összeturmixolt gyümölcsöt (vagy fordítva).
Még különlegesebb, ha fehércsoki- vagy mandulaforgácsot is keversz hozzá. Legalább 6 óra hosszat fagyasztani kell! viccesajandekok.com
Szöveg:Simándi Júlia, fotó:Jágfai Eszter /Beton Fotóstúdió. Éva magazin, 2012. június. Minden jog fenntartva.